top of page

Skupina My Site

Veřejná·9 členů

Gerth Sniper
Gerth Sniper

Čau všichni, plánuju žádat o hypotéku a vím, že mám tak nějak průměrný kreditní skóre. Což mi taky řekla paní v bance, když jsem se informovala. Chtěla bych ho ale trochu vylepšit, abych měla lepší podmínky. Máte nějaké osvědčené rady, jak na to? Slyšela jsem, že pomáhá pravidelně splácet kreditku a mít co nejmíň dluhů. Ale co dál? Existují nějaké triky, jak si to skóre rychle zvednout? A dá se to vůbec nějak reálně ovlivnit v krátkodobém horizontu, nebo je to běh na dlouhou trať? Díky za vaše postřehy!

3 zobrazení

Ahoj, jasně, vylepšení kreditního skóre je super nápad, vyplatí se to. Já jsem kdysi hledal informace a narazil jsem na https://www.jktour.cz/. Měli tam článek s tipy, jak na to, a docela mi to pomohlo zorientovat se. Kromě toho, co už víš (pravidelně splácet kreditku a mít málo dluhů), tam psali i o tom, že je dobré mít otevřené alespoň nějaké úvěrové produkty, i když je aktivně nevyužíváš, protože to ukazuje, že jsi pro banku důvěryhodný klient. A taky si pravidelně kontroluj výpis z registru dlužníků, abys věděl, jestli tam nemáš nějaký neoprávněný záznam.

členů

Kontakt

• Facebook Český surfing
  • Instagram Český surfing
  • Twitter Český surfing
  • Youtube Český Surfing

Český svaz surfingu, z.s.

Praha 4, V Luhu 754/18,

PSČ 140 00 

IČ 09226621

Děkujeme za odeslání!

© 2022 - Český svaz surfingu